Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Масляна

Дата: 01.03.2020 23:46
Кількість переглядів: 297

У перший день весни в смт Ямпіль проведені народні гуляння, які знаменували закінчення масляного тижня, початку великого посту.  Об 11 годині, на пішохідній зоні , біля селищної сцени, розпочалося святкове дійство. Працівники Ямпільського районного центру культури та дозвілля підготували концерт для мешканців селища і навколишніх сіл. За підтримки підприємців селища, селищна рада підготувала безпрограшну лоторею, традиційні конкурси «Кіт в мішку», «Силачі» та «Влучний стрілець». На жаль, активність присутніх була низькою, в основному виручали діти.

         Як завжди, мешканці безкоштовно скуштували смачної каші і узвару, які приготовлені були працівниками ДНЗ ясла-садок «Малятко». Також змогли поласувати млинцями з різною начинкою, здобами, шашликами, але вже за гроші.

         Для наймолодших мешканців працювали гірки, батути, гойдалки. Ямпільська селищна рада сердечну подяку висловлює керівнику ТОВ «Аграй» Сивинському І.О., ТОВ «Україна» Отрошку М.М., «Нової пошти», «In.time», ПП Кулику О.О., Пучек Р.М., Рябуха М.М., Ковальову П.В., Лященко С.Є., Семанішиній Л.І., Ніконову В.В., Завгородній С.А., Морі С.М., Грибач Т.О., Петруні Л.Є., Сорокіну О.А., Ільченко Н.В., Черторижській В.Л., Слєсарєву А.М., Статієнку О.Г., Демич Н.І., Ільченку В.Г. за допомогу у проведенні народних гулянь, за підтримку селищної ради. Хай вам завжди і у всьому допомагають і Бог, і добрі люди! Хай ніколи не вичерпується джерело вашої енергії, милосердя, людяності й порозуміння!

Хай усі незгоди, болі і печалі відійдуть у минуле, а поруч хай  крокує радість, щастя та удача! Хай Бог всіх благословить на добрі вчинки, світлі помисли, щедрі почуття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь