Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

27 Листопада, 2023 р., 16:25
24-26 листопада відбувся другий навчальний модуль проєкту «Розвиток навичок фандрейзингу «Лідери відновлення» громадської організації «Агенція «Креативна Сумщина», що відбувся у місті Суми за фінансової підтримки Європейського Союзу та Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Мета якого полягає у набутті навичок залучення коштів недержавного сектору серед представників різних груп впливу на локальному рівні, що дозволить об’єднати їх зусилля, спрямовані на відновлення територій.
27 Листопада, 2023 р., 10:33
25 листопада 2023 року стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», з метою активізації та привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
24 Листопада, 2023 р., 15:29
В Україні є давній звичай – у пам’ять про померлу людину запалюють свічку І щороку в Україні у четверту суботу листопада на вшанування тих, хто помер з голоду, запалюють свічки. Цього року 25 листопада о 16-й годині Україна схилить голови у загальнонаціональній хвилині мовчання. Опісля біля могил, меморіалів і пам’ятників жертвам Голодомору 1932–1933 років, на центральних площах і вулицях міст і сіл України, на підвіконнях осель українці запалюють свічки і лампадки. А із настанням темряви запаліть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів наших співвітчизників, нашу віру у майбутнє.
20 Листопада, 2023 р., 14:22
20 Листопада, 2023 р., 10:50
Ямпільська селищна рада взяла участь 16-17 листопада у конференції "Залучення жителів до процесів відбудови громад та комунікації в кризі" шведсько-український проєкт PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні", на якій відбулося обговорення нагальних питань і потреб місцевого самоврядування щодо процесів та механізмів залучення мешканців у процеси відбудови, разом із представниками Міністерства відновлення та місцевого самоврядування, громадськими експертами та міжнародними донорськими проєктами, які спеціалізуються на цьому напрямку підтримки.
16 Листопада, 2023 р., 16:27
     У квітні 2023 року розпочав роботу Національний портал з імунізації vaccine.org.ua  (далі – Портал), створений ГС “Коаліція за вакцинацію” в рамках проєкту USAID “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь