Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

01 Грудня, 2023 р., 13:26
Для того, щоб обміняти додаткові LED-лампи, пенсіонерам, які завітають у відділення, потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону. Додаткові енергоощадні лампи пенсіонери зможуть обміняти безкоштовно, доки світлодіоди будуть в наявності
30 Листопада, 2023 р., 16:36
 
28 Листопада, 2023 р., 16:24
Сумський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 1 грудня 2023 року по 30 червня 2024 року в області триватиме заборона на вилов річкових раків у період їх природного відтворення та першої линьки
27 Листопада, 2023 р., 16:25
24-26 листопада відбувся другий навчальний модуль проєкту «Розвиток навичок фандрейзингу «Лідери відновлення» громадської організації «Агенція «Креативна Сумщина», що відбувся у місті Суми за фінансової підтримки Європейського Союзу та Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Мета якого полягає у набутті навичок залучення коштів недержавного сектору серед представників різних груп впливу на локальному рівні, що дозволить об’єднати їх зусилля, спрямовані на відновлення територій.
27 Листопада, 2023 р., 10:33
25 листопада 2023 року стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», з метою активізації та привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
24 Листопада, 2023 р., 15:29
В Україні є давній звичай – у пам’ять про померлу людину запалюють свічку І щороку в Україні у четверту суботу листопада на вшанування тих, хто помер з голоду, запалюють свічки. Цього року 25 листопада о 16-й годині Україна схилить голови у загальнонаціональній хвилині мовчання. Опісля біля могил, меморіалів і пам’ятників жертвам Голодомору 1932–1933 років, на центральних площах і вулицях міст і сіл України, на підвіконнях осель українці запалюють свічки і лампадки. А із настанням темряви запаліть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів наших співвітчизників, нашу віру у майбутнє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь