Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сімейна політика, гендерна рівність та протидія торгівлі людьми

01 Серпня, 2024 р., 16:14
Сексуальна експлуатація
30 Липня, 2024 р., 15:45
   Основною причиною росту таких ризиків експерти називають повномасштабне вторгнення росії, збідніння населення, а також той факт, що велика кількість українців вимушено переїхала закордон. Після адаптивного періоду, українці закордоном почали шукати роботу, що нерідко виявляється пасткою.
29 Липня, 2024 р., 16:21
30 липня, у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році для підвищення поінформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів людей, які потерпіли від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
26 Липня, 2023 р., 15:39
 В Ямпільській селищній раді проведено спільну нараду з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми (30 липня)  «Порушення прав дітей: експлуатація та торгівля». На зустрічі були присутні  представники служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення Ямпільської селищної ради та сектору «Ямпільське бюро правової допомоги».
18 Жовтня, 2022 р., 13:53
18 жовтня – День, який оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми, був започаткований 18 жовтня 2007 року. Такий день необхідний для консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом - торгівлею людьми, особливо жінками і дітьми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь