Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взаємодія з Шосткинським районним сектором №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області

20 Листопада, 2023 р., 11:18
14 листопада 2023 року у відділенні превентивної діяльності №1 (с. Ямпіль) Шосткинського районного управління національної поліції в Сумській області відбулася робоча зустріч провідного інспектора Шосткинського районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області Любові Полозок з  керівним складом відділення поліції. Під час зустрічі були обговорені питання співпраці поліції та пробації, звернута увагу на  проведення спільних заходів, які спрямовані на підвищення безпеки суспільства, шляхом попередження скоєння суб’єктами пробації повторних кримінальних правопорушень. Також були обговорені проблемні питання, які виникають під час співпраці органу пробації та поліцейської діяльності.      
05 Жовтня, 2023 р., 12:57
05 жовтня 2023 року, в рамках продовження здійснення сумісної роботи щодо контролю та обліку осіб призовного віку та військовозобов’язаних, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, в другому відділі Шосткинського РТЦК та СП відбулася робоча зустріч ТВО начальника другого відділу Шосткинського РТЦК та СП майора Юрія Лисенка з провідним інспектором Шосткинського районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області Любов'ю Полозок. В ході зустрічі проведено звірку засуджених осіб, які призвані до лав Збройних Сил України у зв’язку з військовою агресією російської федерації та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності ЗСУ та інших військових формувань на підставі Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 65/2022 «Про загальну мобілізацію». Також під час зустрічі обговорювалося питання виконання вироків командирами військових частин щодо осіб, які перебували на обліку у секторі пробації.
12 Вересня, 2023 р., 13:57
          11 вересня 2023 року в приміщенні Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області, з метою здійснення роз'яснювальної та профілактичної роботи, начальником сектору превенції ВПД 1 (с.Ямпіль) Шосткинського РУП ГУНП в Сумській області Петром Поліщуком проведено зустріч з суб'єктами пробації, які проживають на територіях Ямпільської, Дружбівської та Свеської територіальних громад.
12 Вересня, 2023 р., 10:15
29 Серпня, 2023 р., 13:31
   28 серпня 2023 року за ініціативи органу пробації відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Громада та пробація: спільне і дотичне», де взяли участь Ямпільський селищний голова Ольга Губар, начальник Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області Світлана Менькова, представники апарату селищної ради, служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення. Під час засідання відбулося обговорення актуальних питань, пов’язаних з діяльністю служби пробації та її взаємодією з територіальною громадою. Намічені та визначені напрямки подальшої співпраці.
23 Серпня, 2023 р., 16:30
Щороку 23 серпня,  починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це також національний символ. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.4 вересня 1991 року національний синьо-жовтий прапор замайорів над Верховною Радою України. А за кілька місяців, 28 січня 1992-го, Верховна Рада України офіційно затвердила його Державним Прапором України.Сьогодні прапор – на бойових позиціях з нашими військовими, на їхніх плечових шевронах, у рюкзаках та під бронежилетами. Вони бережно підписують його своїми позивними побратимам на пам’ять. Він майорить над вільними і звільненими містами України. А українці на окупованих територіях чекають, коли він знову з гордістю розвіватиметься у їхніх містах, селищах та селах.Український прапор - наша гордість і найвідоміший символ України. Під час повномасштабної війни весь світ дізнався про самовідданість і хоробрість українського народу, а наш синьо-жовтий прапор у багатьох країнах світу вивішують з балконів, носять на собі і прикріплюють до машини на знак підтримки українців. Від щирого серця вітаємо з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України! Сподіваємося, що у найближчому майбутньому синьо-жовтими кольорами замайоріє мирна і непереможна, багатостраждальна і повністю звільнена Україна. 
28 Липня, 2023 р., 08:28
26 липня в рамках проєкту «РОЗВИТОК СИСТЕМИ ПРОБАЦІЇ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ АЛЬТЕРНАТИВ ПОЗБАВЛЕННЮ ВОЛІ», за ініціативи органу пробації, у приміщенні Ямпільського районного суду Сумської області відбулося засідання «Круглого столу» за участі  голови суду Ігоря Деркача, начальника Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області Світлани Менькової, голови апарату Ямпільського районного суду Діани Винокурової та помічника судді Ямпільського районного суду Сумської області Наталії Сипливої.
20 Липня, 2023 р., 11:42
18 липня 2023 року, в рамках співпраці з Ямпільським бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, відбулася робоча зустріч працівників Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області з юристкою сектору Ямпільське бюро правової допомоги Іриною Школьною. В ході зустрічі обговорені питання подальшої співпраці в напрямку надання правової допомоги особам, засудженим до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі та особам, які звільнилися з установ виконання покарань, додатково обговорені питання застосування програми відновного правосуддя до неповнолітніх засуджених.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь