Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взаємодія з Шосткинським районним сектором №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області

29 Серпня, 2023 р., 13:31
   28 серпня 2023 року за ініціативи органу пробації відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Громада та пробація: спільне і дотичне», де взяли участь Ямпільський селищний голова Ольга Губар, начальник Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області Світлана Менькова, представники апарату селищної ради, служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення. Під час засідання відбулося обговорення актуальних питань, пов’язаних з діяльністю служби пробації та її взаємодією з територіальною громадою. Намічені та визначені напрямки подальшої співпраці.
23 Серпня, 2023 р., 16:30
Щороку 23 серпня,  починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це також національний символ. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.4 вересня 1991 року національний синьо-жовтий прапор замайорів над Верховною Радою України. А за кілька місяців, 28 січня 1992-го, Верховна Рада України офіційно затвердила його Державним Прапором України.Сьогодні прапор – на бойових позиціях з нашими військовими, на їхніх плечових шевронах, у рюкзаках та під бронежилетами. Вони бережно підписують його своїми позивними побратимам на пам’ять. Він майорить над вільними і звільненими містами України. А українці на окупованих територіях чекають, коли він знову з гордістю розвіватиметься у їхніх містах, селищах та селах.Український прапор - наша гордість і найвідоміший символ України. Під час повномасштабної війни весь світ дізнався про самовідданість і хоробрість українського народу, а наш синьо-жовтий прапор у багатьох країнах світу вивішують з балконів, носять на собі і прикріплюють до машини на знак підтримки українців. Від щирого серця вітаємо з Днем Державного Прапора та  Днем Незалежності України! Сподіваємося, що у найближчому майбутньому синьо-жовтими кольорами замайоріє мирна і непереможна, багатостраждальна і повністю звільнена Україна. 
28 Липня, 2023 р., 08:28
26 липня в рамках проєкту «РОЗВИТОК СИСТЕМИ ПРОБАЦІЇ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ АЛЬТЕРНАТИВ ПОЗБАВЛЕННЮ ВОЛІ», за ініціативи органу пробації, у приміщенні Ямпільського районного суду Сумської області відбулося засідання «Круглого столу» за участі  голови суду Ігоря Деркача, начальника Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області Світлани Менькової, голови апарату Ямпільського районного суду Діани Винокурової та помічника судді Ямпільського районного суду Сумської області Наталії Сипливої.
20 Липня, 2023 р., 11:42
18 липня 2023 року, в рамках співпраці з Ямпільським бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, відбулася робоча зустріч працівників Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Сумській області з юристкою сектору Ямпільське бюро правової допомоги Іриною Школьною. В ході зустрічі обговорені питання подальшої співпраці в напрямку надання правової допомоги особам, засудженим до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі та особам, які звільнилися з установ виконання покарань, додатково обговорені питання застосування програми відновного правосуддя до неповнолітніх засуджених.
21 Червня, 2023 р., 11:19
20.06.2023 року  на базі Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, з метою запобігання випадків повторного скоєння злочинів та підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в органах пробації, фахівчиня сектору Ямпільське бюро правової допомоги Шосткинського МЦ з надання БВПД Ірина Школьна провела бесіду з правових питань із суб’єктами пробації, які  проживають на території Ямпільської та Свеської громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь