Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

05 Квітня, 2017 р., 12:26
У березні 2017 року Ямпільська селищна рада замовила у ДАП «Ямпільський агролісгосп» виготовлення 8 нових надбудов на шахтові колодязі. І вже на початку квітня надбудови виготовлені, пофарбовані і на днях будуть встановлені за адресами: вул. Бондарівка – 1шт. і вул. Красний Кут – 3 шт. в смт Ямпіль та  в с. Імшана (Гагаріна, 1) – 1 шт., с. Ольгине – 1 шт., с. Прудище – 2шт.
05 Квітня, 2017 р., 12:25
04.04.2017 року в селищі Привокзальне відбулося виїзне засідання за участю селищного голови Цибулько Наталії Миколаївни та заступника селищного голови Кучерноса Юрія Вікторовича. На зібранні були присутні 14 мешканців селища. Найбільше їх хвилювало питання водозабезпечення селища. Селищний голова сказала, що у бюджеті селищної ради на 2017 рік закладені кошти на капітальний ремонт водонапірної башти в сумі 300 тис. грн. На даний час водонапірна башта перебуває у власності ТОВ «Монтаж-дизайн А» (керівник Одарченко Т.П.), але вони обіцяють передати її у комунальну власність громади, тоді і буде виконаний капітальний ремонт. Передбачені кошти і на будівництво нової свердловини (чи колодязя)  на другу сторону від залізничної дороги, адже колонки вже давно не працюють і мешканцям ніде брати воду. Також просили завершити освітлення на вулицях Лісова і Дмитріївська, але на ці роботи кошти наразі не передбачені. Переймалися люди і питанням ремонту зупинки, встановленої три роки тому селищною радою, і яку нещадно розбили молодики селища. Тепер мешканці мокнуть під дощем, так як пластикове накриття вщент розбите. Примудрилися вирізати і поперечні труби. Навіть бетонну урну вкрали, довелось установлювати металеву. Такого акту вандалізму від мешканців цього селища Ямпільська селищна рада і не чекала. Але останні трагічні події, які трапилися в цьому селищі, підтвердили, що  розбита зупинка – це ще дрібниці.                                                           
30 Березня, 2017 р., 18:45
30.03.2017 року розпочалися роботи по прибиранню сміття на кладовищі по вул.Травнева в селищі Ямпіль. До роботи були залучені екскаватор для погрузки і автомобіль для вивезення сміття на полігон. Викликає велике занепокоєння і образа на мешканців селища, які чинять не по-християнськи, а по-варварськи: у ями, призначені для складання вінків, листя і гілля з могилок, завозять увесь домашній непотріб. Хоча майже на кожному кроці розвішені застереження і прохання складати сміття в ями, а не під забори і в лісосмуги, але марно. Громадяни вчиняють по-своєму! Що ж, залишається лише чекати, що все ж таки сумління переможе черствість і хоча б одна людина, з тих, хто смітить, задумається: чи хотіла б щоб її могила «потопала» в купах сміття?
27 Березня, 2017 р., 18:52
Наприкінці березня, за хокейним майданчиком в селищі Ямпіль працівниками селищної ради спільно з членами молодіжної організації, очолюваної Соломко Олександром Олександровичем, установлені 5 вуличних тренажерів  і спортивна лава. Тренажери були придбані селищною радою за кошти депутата обласної ради від Радикальної партії О. Ляшка Ричкіної Л.В. ще в грудні 2016 року. За сприятливих погодних умов їх зразу ж установили для проведення тренувань.
23 Березня, 2017 р., 16:04
У середині березня  розпочалися будівельно-монтажні роботи по реконструкції зовнішнього освітлення вулиць селища Ямпіль – Нова, Лугова, Сіверська, Коцюбинського і пров. Глухівських шлях. За виконання цих робіт із бюджету Ямпільської селищної ради сплачені кошти філії «Ямпільський РЕМ» в сумі 28 856 грн., приєднання мережі коштувало 3 960 грн. Електроматеріали  для освітлення зазначених вулиць на суму 49 тисяч 923 гривні були придбані в 2016 році. Завершення робіт планують до Великодня.
23 Березня, 2017 р., 16:03
Цьогорічна весна  видалася  ранньою. З таненням снігу на поверхню «вилізли» і всі пакети, пляшки та інші побутові відходи. Прибавилось роботи двірникам, які поступово, щоденно здійснюють прибирання території селища. Своєчасно працівники організацій вигребли листя з території парків, які закріплені за ними, а працівники селищної ради здійснили  погрузку і вивезення листя. Протягом тижня  із парків та скверів було вивезено на полігон 7 машин та 2 трактори  торішнього листя.
07 Березня, 2017 р., 16:25
На початку березня в парку Перемоги Ямпільською селищною радою були установлені  4 лави та 3 урни. Також на території селища установили 3 урни: одна по б-ру Ювілейний і 2 по вулиці Спасо-Преображенська. Зварювальні роботи виконували Буюн Г.П. та Сахошко В.В., а бруски виготовлені Єремою І.М. Зібрані деталі лав і пофарбовані  були працівниками селищної ради.
07 Березня, 2017 р., 16:25
Напередодні Міжнародного жіночого дня до Ямпільської селищної ради  надійшли подарунки з листівками – привітаннями від народного депутата України А.Л. Деркача. Протягом 6, 7 березня працівники селищної ради привітали п’ятдесят одну жінку – учасника війни, матерів – героїнь, учителів – відмінників освіти України.
07 Березня, 2017 р., 16:24
28 лютого 2017 року у приміщенні Ямпільської селищної ради відбулося друге засідання виконавчого комітету . На порядку денному були заслухані питання щодо виконання селищного бюджету та програми соціально-економічного розвитку за 2016 рік, надання допомоги на поховання, накладання адміністративного стягнення за втрату паспортів на 3 громадян, реєстрації 2-х колективних договорів та присвоєння поштової адреси житловому будинку в селищі Привокзальне.
25 Лютого, 2017 р., 15:28
25.02.2017 року на центральній площі селища Ямпіль відбулося народне селищне свято „Проводи Зими”. У ході святкового дійства мешканці і гості селища були не тільки глядачами , а й активними учасниками розваг. Працівники районного центру культури та дозвілля підготували і показали цікаву розважальну програму з запальними піснями та веселими конкурсами. Для наймолодших мешканців селища працівники ДНЗ ясла-садок „Малятко” підготували і провели окремі цікаві конкурси. Кожного переможця конкурсу, як і дорослого так і малечу, було нагороджено призами. У ході свята була розіграна безпрограшна лотерея та проведені три  аукціони „Кіт у мішку”. В цей день для всіх бажаючих працювала польова кухня, де кухарі із ДНЗ „Малятко” безкоштовно частували смачним кулішем та  гарячим компотом. За гроші можна було придбати соковитий шашлик і рум’яні млинці. За давньою традицією, з метою швидкого приходу Весни на площі було спалене опудало Зими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь