Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

21 Квітня, 2021 р., 16:41
 
21 Квітня, 2021 р., 16:38
Для забезпечення доступності швидкісного Інтернету у сільській місцевості, Законом України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» передбачена «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості», головним розпорядником якої є Міністерство цифрової трансформації України.
21 Квітня, 2021 р., 10:56
  Відповідно до Указу Президента України  «Про порядок паювання земель, переданих у колективну власність сільськогосподарським підприємствам і організаціям» від 08.08.1995 року № 720/95 , було проведено паювання земель, між членами  та пенсіонерами, які працювали на момент паювання у сільськогосподарських підприємствах.
19 Квітня, 2021 р., 14:54
Активно продовжуюється прибирання території. У селищі Привокзальне  розчищали територію при в’їзді до населеного пункту, прибирали вулиці.
19 Квітня, 2021 р., 14:27
З 19 квітня ФОПи та наймані працівники, діяльність яких була призупинена на час перебування Сумської області в “червоній” зоні, можуть подати заявку на отримання одноразової матеріальної допомоги з Державного бюджету України в розмірі 8 тисяч гривень. Зробити це можна на порталі або в застосунку Дія (зараз послуга доступна на порталі та на пристроях Android у Play Market, очікуємо публікації для Apple у App Store). Послуга доступна протягом року, в тому числі для тих, хто отримував матеріальну допомогу минулого року. Допомогу не потрібно повертати державі або платити з неї податки. Також не потрібно хвилюватися з приводу перевірок вашого підприємства. Підприємець не може звільнити співробітника, який отримав допомогу. Більше того, ми нікому не передаємо інформацію про отримувачів допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь