Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

10 Січня, 2023 р., 10:48
Кількість ліків, які можна придбати безкоштовно або з невеликою доплатою, навіть зростає. Держава продовжує відшкодовувати аптекам їхню вартість, забезпечуючи українцям доступ до найнеобхідніших препаратів
06 Січня, 2023 р., 11:55
       Шануючи і підтримуючи традиції славної української родини, 6 січня на святковий захід  зібралися вихованці відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради. Адже різдвяне свято очікують і діти. і дорослі. Свято приносить неповторну атмосферу та надію на краще майбутнє.
05 Січня, 2023 р., 14:14
 
03 Січня, 2023 р., 15:20
Зараз, в період війни, українці кожного дня виборюють життя для себе, для близьких, для земляків. Щоденно Сумщина та вся Україна потерпає від обстрілів, ракет, шахідів… І щоб уникнути втрат серед мирного населення, люди мають знати, як правильно і в найкоротший строк надати першу невідкладну (медичну) допомогу тим, хто її потребує.                           
02 Січня, 2023 р., 14:44
За підтримки та сприяння Сумської обласної та Шосткинської  районної військових адміністрацій Ямпільська громада отримала гуманітарну допомогу для облаштування «Пунктів Незламності», метою яких є надання допомоги населенню у разі виникнення критичних ситуацій з енергетикою та опаленням в умовах воєнного стану.
31 Грудня, 2022 р., 07:13
30 Грудня, 2022 р., 09:17
Із початку повномасштабного вторгнення рф на територію нашої країни, КНП «Ямпільська лікарня» щоденно забезпечує населення громади медичними послугами. Сьогодні, коли вся Україна живе в режимі економії електроенергії через ворожі атаки по критичній інфраструктурі, вкрай своєчасним та необхідним є отримання сучасного діагностичного мобільного обладнання, яке може працювати автономно без доступу до електроенергії.  Завдяки підтримці зарубіжних партнерів, Ямпільська лікарня  знову поповнилася новим обладнанням: два мобільні комплекси моніторингу стану здоров’я є вагомою допомогою для наших лікарів. Ямпільська  громада  висловлює  найщирішу вдячність за підтримку та допомогу нашим партнерам, які продовжують реалізацію проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України", що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) і реалізується GIZ Ukraine , та особисто раднику проєкту Олександру Хоруженку.
28 Грудня, 2022 р., 13:23
В рамках проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України", що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine, комунальні установи: Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг, Центр дитячої та юнацької творчості, Центр надання адміністративних послуг Ямпільської селищної ради отримали ґаджети  -  MOTNERBOARD Pro H610T D4 (моноблоки)  та планшети Lenovo Nad 10 Hlus.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь