Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури та туризму

01 Листопада, 2023 р., 08:17
27-29 жовтня проходив перший навчальний модуль проєкту «Розвиток навичок фандрейзингу «Лідери відновлення» громадської організації «Агенція «Креативна Сумщина», що відбувся у місті Суми за фінансової підтримки Європейського Союзу та Німецького фонду Маршалла Сполучених Штатів Америки. Мета якого полягає у набутті навичок залучення коштів недержавного сектору серед представників різних груп впливу на локальному рівні, що дозволить об’єднати їх зусилля, спрямовані на відновлення територій.
29 Вересня, 2023 р., 18:36
Дорогі педагоги мистецької школи нашої громади! Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем музики та Днем працівників освіти! Ви присвятили своє життя музиці та мистецтву. Ви вчите відчувати красу мелодій та голосів, прививаєте любов до вічного і прекрасного — мистецтва, творчості, відкриваєте і розвиваєте таланти та здібності, фантазію і уяву своїх учнів. Ви заслуговуєте на повагу й захоплення. Тож залишайтеся на своєму місці, адже ви робите цей світ кращим і добрішим. Нехай вчительські будні дарують вам силу-силенну натхнення і задоволення, приємних миттєвостей спілкування з колегами й учнями. Окрема вдячність за прищеплені нотки патріотизму нашим дітям, які  активно  приймають участь у акціях «Єднаємось заради Перемоги», тим самим наближаючи нас до довгоочікуваної події. Бажаю Вам успіхів і благополуччя, миру, щастя й доброти душі, завжди мажорного ладу й безкінечного потоку творчих ідей, а також часу й можливості для того, щоб їх втілити.
29 Вересня, 2023 р., 16:12
24 Серпня, 2023 р., 11:07
З 13 по 20 серпня зразковий  аматорський ансамбль танцю «Альянс» КЗ Ямпільський центр культури і дозвілля Ямпільської селищної ради,  на чолі з керівником Оленою Коваленко підкорювали Болгарію, де в місті Кітен відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль мистецтв «Золотий кубок Кітена – 2023».
23 Серпня, 2023 р., 09:05
Вже більше ніж три десятиліття ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави.  Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася  віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.
18 Серпня, 2023 р., 15:20
     16 серпня у м.Кітен(Болгарія) відбувся ІІІ Міжнародний фестиваль мистецтв «Золотий Кубок Кітена – 2023».
14 Серпня, 2023 р., 09:42
   9 серпня 2023 року учасники молодіжного центру "ДІМ" Ямпільського центру культури і дозвілля, стали учасниками обласного молодіжного форуму "В єдності наша сила: Сумщина" в м. Суми, який організувало управління молоді та спорту ОВА у співробітництві з відділом молодіжної політики Сумської міської ради, МЦ «Романтика», громадськими організаціями та молоддю Сумщини.
12 Серпня, 2023 р., 19:37
День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, нових звершень, реалізації найсміливіших планів. 12 серпня в КЗ  Ямпільський центрі культури і дозвілля Ямпільської селищної ради відбулася «молодіжна туса». Спочатку всі присутні на заході запалювали на концерті вокально-інструментального ансамблю «Промінь». Вдалий дебют групи заполонив серця прихильників рок-н-ролу та став неочікуваним подарунком учасникам молодіжного центру «ДІМ» на перший День народження. Свято продовжилося у «Молодіжному центрі «ДІМ». Молодь привітала заступник голови Ямпільської селищної ради Оксана Скварцова та передала подяку від голови громади Ольги Губар за розвиток молодіжного простору громади, креативність та безупинне прагнення змінити молодіжне суспільство на краще, прояв цілеспрямованості та стійкості у досягненні цілей, патріотизм, сумлінний підхід до проєктного менеджменту. Ще вітала молодь начальник відділу культури та туризму Аліна Кабанова та подякував молоді за співпрацю в облаштуванні нашого селища, підприємець Петро Ковальов. Наприкінці заходу всі присутні смакували солодкими подарунками. 
29 Червня, 2023 р., 15:03
        Навіть у складні часи, попри війну і небезпеку, діти Ямпільщини не полишають своє захоплення творчістю, навчаються, здобувають перемоги в конкурсах різних рівнів. Їх успіхи та визнання – то результат нелегкої праці над собою, то вперте прагнення до кращих результатів як дітей, так і їх викладачів.
28 Червня, 2023 р., 08:59
     28 червня Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. Вже другий рік поспіль українці відзначають свято в умовах повномасштабної збройної  російської агресії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь