Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ культури та туризму

12 Серпня, 2023 р., 19:37
День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, нових звершень, реалізації найсміливіших планів. 12 серпня в КЗ  Ямпільський центрі культури і дозвілля Ямпільської селищної ради відбулася «молодіжна туса». Спочатку всі присутні на заході запалювали на концерті вокально-інструментального ансамблю «Промінь». Вдалий дебют групи заполонив серця прихильників рок-н-ролу та став неочікуваним подарунком учасникам молодіжного центру «ДІМ» на перший День народження. Свято продовжилося у «Молодіжному центрі «ДІМ». Молодь привітала заступник голови Ямпільської селищної ради Оксана Скварцова та передала подяку від голови громади Ольги Губар за розвиток молодіжного простору громади, креативність та безупинне прагнення змінити молодіжне суспільство на краще, прояв цілеспрямованості та стійкості у досягненні цілей, патріотизм, сумлінний підхід до проєктного менеджменту. Ще вітала молодь начальник відділу культури та туризму Аліна Кабанова та подякував молоді за співпрацю в облаштуванні нашого селища, підприємець Петро Ковальов. Наприкінці заходу всі присутні смакували солодкими подарунками. 
29 Червня, 2023 р., 15:03
        Навіть у складні часи, попри війну і небезпеку, діти Ямпільщини не полишають своє захоплення творчістю, навчаються, здобувають перемоги в конкурсах різних рівнів. Їх успіхи та визнання – то результат нелегкої праці над собою, то вперте прагнення до кращих результатів як дітей, так і їх викладачів.
28 Червня, 2023 р., 08:59
     28 червня Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. Вже другий рік поспіль українці відзначають свято в умовах повномасштабної збройної  російської агресії.
27 Червня, 2023 р., 16:18
З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України ми розуміємо, що все залежить від нас, від кожного українця. І як же надихає, коли люди гуртуються за покликом, буквально за мить вирішуючи, що вони готові віддати свій час та сили, аби зробити щось корисне для України.
18 Червня, 2023 р., 08:35
Батьки - найважливіші люди в нашому житті. Величезну роль в житті кожної людини відіграє тато. Адже це людина, яка завжди залишиться для своєї дитини найсміливішим, найсильнішим, найрозумнішим, наймужнішим. І не важливо скільки нам років, всім нам потрібен тато поруч, його турбота, опіка, підтримка, розумна порада. Батько -   це втілення мудрості і сили, доброти і справедливості, мужності, героїзму та сталевої витривалості. Саме мужність і сила батьківського характеру вчить дітей долати труднощі, спонукає перемагати, виховує волю, рішучість, послідовність і завзятість в досягненні цілей. 
18 Травня, 2023 р., 16:32
18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято - Міжнародний день музеїв. І саме сьогодні ямпільчани святкують відкриття нової сторінки історії Ямпільського краєзнавчого музею  –  виставки «Всесвіт скла».
14 Квітня, 2023 р., 10:15
13 квітня в м. Суми у приміщенні Сумської міської галереї відбулась зустріч фахівців, що зацікавлені в професійній підготовці проєктних заявок та отриманні донорських коштів на власні проєкти з керівництвом Українського культурного фонду Владиславом Берковським (виконавчим директором),  Дмитром Решетченком (заступником виконавчого директора з проєктної роботи, членом Дирекції Фонду) та Світналою Колесніковою (заступницею начальниці проєктного відділу). 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь