Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

28 Червня, 2023 р., 08:25
 
27 Червня, 2023 р., 17:10
 З 01 липня 2023 року стартує новий грантовий проєкт, який передбачає надання безповоротних грантів мікробізнесу для забезпечення безперервності діяльності та для відновлення бізнесу переміщених підприємств. Проєкт реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та Фондом розвитку підприємства в межах ініціативи «EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні» у партнерстві з  АТ «Ощадбанк» (Презентація).
27 Червня, 2023 р., 16:18
З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України ми розуміємо, що все залежить від нас, від кожного українця. І як же надихає, коли люди гуртуються за покликом, буквально за мить вирішуючи, що вони готові віддати свій час та сили, аби зробити щось корисне для України.
23 Червня, 2023 р., 10:07
Голова Сумської обласної адміністрації повідомив, що сільські, селищні та міські громади Сумської області продовжують самостійно, через ОВА та через громадські організації передавати необхідні речі та продукти на південь України «Після 11 червня, коли ми централізовано відправили допомогу від Сумської області, до якої долучились представники громад та бізнес, цей процес не припиняється. Наші жителі, попри обстріли прикордоння, намагаються допомогти тим, кому сьогодні дуже важко через підрив Каховської ГЕС, – зазначив Володимир АРТЮХ. – Я пишаюсь нашими жителями і дякую районним державним адміністраціям та керівництву тих громад, які працюють в цьому напрямку».
23 Червня, 2023 р., 09:17
Співвласник багатоквартирного будинку (далі – співвласник) – власник квартири або нежитлового приміщення у багатоквартирному будинку.
23 Червня, 2023 р., 09:12
Управління багатоквартирним будинком – вчинення співвласниками багатоквартирного будинку дій щодо реалізації прав та виконання обов’язків співвласників, пов’язаних з володінням, користуванням і розпорядженням спільним майном багатоквартирного будинку.
21 Червня, 2023 р., 16:07

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь