Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

01 Лютого, 2019 р., 12:11
01 лютого 2019 року Ямпільська селищна рада придбала і прикріпила на стовпи 10 урн в центрі селища: 3 - по бульвару Ювілейний, де пішохідна зона, 3 - по вул. Соборна, 4 - по вул. Спасо-Преображенська. Установка таких урн дасть змогу зробити наше селище ще чистішим і охайнішим, адже мешканцям буде куди вкидати сміття. Урни з наклейками, відкриваються знизу за допомогою ключів.
29 Січня, 2019 р., 13:28
29 січня 2019 року у приміщенні селищної ради відбулося 1-ше засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. У його роботі взяли участь 6 членів виконкому, генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» Сахошко В.В., інспектор апарату селищної ради Горлов М.В., представники загальноосвітніх шкіл, розташованих на території ради.
28 Січня, 2019 р., 19:34
28 січня в приміщенні селищної ради відбулася щотижнева нарада працівників органів місцевого самоврядування. Цього разу на нараді селищний голова Наталія Миколаївна Цибулько розповіла, що 29 січня з 2007 року український народ відзначає історичну подію в житті нації - День пам’яті героїв Крут.  Наталія Миколаївна розповіла про юних захисників Української Народної Республіки, які в 1918 році власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху, показали мужність і стійкість у боротьбі з більшовицькими військами, які у багато разів за чисельністю переважали добровольчий Студентський Курінь, до якого входило 300 юнаків із Університету імені Святого Володимира та гімназистів Київських гімназій.
23 Січня, 2019 р., 19:33
22 січня представником ІП «АІС-Автоцентр» з м. Києва було здійснене технічне обслуговування трактору МТЗ 892.2, після 30 годин обкатки. Виконавець своїми силами, засобами та з використанням власних матеріалів за місцем знаходження техніки здійснив заміну фільтру масляного і фільтру тонкої очистки палива, заправив в бак 21,5 л Оливи Лукойл Версо SAE 10 W 30, 5 л Оливи Лукойл Авангард  SAE 15 W 40 та 10 л Оливи VipОil ТАД – 17 м.
23 Січня, 2019 р., 19:32
У перший місяць нового року Ямпільська селищна рада замовила 120 двохметрових снігозатримувачів на будинки з металочерепичним накриттям, адже під час виконання капітального ремонту покрівель кошти на снігозатримувачі не передбачались у кошторисах. Але, як виявилося на практиці, з металочерепичних покрівель сніг великою масою і  силою «злітає» з дахів. Особливо реальна загроза для життя і здоров’я людей виникла від будинків з новим накриттям, розташованих по вулиці Соборна: при сходженні з дахів сніг летить далеко вперед, засипаючи майже весь тротуар. Тому при формуванні бюджету на 2019 рік передбачили кошти на придбання снігозатримувачів на кожний будинок. 22 січня снігозатримувачі доставили до селищної ради. Вони будуть установлені на дахи навесні, як тільки стане можливим це зробити. У подальшому селищна рада, спільно з проектними організаціями, планує вносити в проектно-кошторисну документацію кошти на придбання снігозатримувачів.
22 Січня, 2019 р., 18:51
             22 січня український народ щорічно відзначає День Соборності України.  Сто років тому, у далекому 1919 році ХХ століття ,  збулася давня мрія українців щодо об"єднання  у єдину велику родину. За свободу і незалежність країни поклали голови кращі сини і доньки нашої держави.
18 Січня, 2019 р., 11:58
18 січня 2019 року здійснена заміна старого віконного блоку в службовому приміщенні селищної ради.
18 Січня, 2019 р., 11:54
14,15,16,17 січня 2019 року Ямпільська селищна рада здійснювала роботи з чищення доріг і тротуарів комунальної власності. Дороги  від снігу очищали не тільки трактором МТЗ 892.2 Ямпільської селищної ради, а допомагала техніка  інвесторів ТОВ «Ямпіль-інвест» у с-щі Привокзальне,  на вулицях Красного Куту в смт Ямпіль ПП «Аграй»  та  райавтодору, яка чистила під’їзні до сіл  дороги та дороги районного значення.
15 Січня, 2019 р., 19:35
У вихідні дні працівники філія «Ямпільський РЕМ», на замовлення Ямпільської селищної ради здійснили заміну 4-х лампочок у ліхтарях вуличного освітлення за адресами: пров. Шкільний, 2, Глухівський шлях (колишня площадка заводу), біля відділення поліції. Ще 3 (вул. Бузкова, 52, Шкільна, 48 і б-р Ювілейний) будуть замінені в ближчі дні.
08 Січня, 2019 р., 19:06
У перші дні 2019 року працівники селищної ради установлювали номерні знаки на будинки по вул. Красняка, Шкільна, Бузкова, Шевченка та провулків з аналогічними назвами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь