Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

06 Липня, 2023 р., 09:43
ЄБРР за фінансування Швейцарії в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР* відкриває реєстрацію для українських підприємців на навчальну програму «Буткемп економічного відновлення» на освітній платформі Prometheus.
05 Липня, 2023 р., 11:41
Часткове відшкодування вартості установки індивідуального доїння (доїльний апарат), обладнання для охолодження молока (охолоджувач молока) вітчизняного виробництва робочим обʼємом до 2000 літрів 
05 Липня, 2023 р., 10:18
   Служба зайнятості цьогоріч реалізує низку програм, спрямованих на створення нових та збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення ефективної зайнятості населення. Зокрема шляхом надання фінансової підтримки роботодавцям: компенсація витрат при працевлаштуванні зареєстрованого безробітного з числа внутрішньо переміщених осіб; компенсація витрат на заробітну плату при працевлаштуванні ВПО під час воєнного стану; компенсація за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних; компенсація єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування на нові робочі місця. У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості: 093 276 39 66; 096 109 08 37; 095 337 41 10 або до найближчої філії Сумського обласного центру зайнятості.
04 Липня, 2023 р., 10:46
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.
04 Липня, 2023 р., 08:59
         Протягом березня-червня Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді було проведено XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
02 Липня, 2023 р., 11:44
1 липня Ямпільська громада назавжди попрощалася з нашим земляком, захисником України Олегом УПИРОВИМ, 1990 року народження,  який віддав своє життя, захищаючи рідну землю, волю та незалежність України у жорстокій війні з російським агресором. Він загинув смертю хоробрих під час штурмових дій у населеному пункті Міньківка Бахмуцького району Донецької області. Це непоправна втрата для сім'ї, рідних, побратимів, односельців, усієї нашої громади.  У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам'ять і шана Герою! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь