Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

16 Березня, 2023 р., 12:03
За ініціативою Ямпільської селищної ради 15 березня для учасників молодіжного центру «ДІМ» була проведена зустріч з представниками поліції Ямпільщини: начальником сектору превенції, капітаном поліції Петром Поліщуком, інспектором з ювенальної превенції,  старшим лейтенантом поліції Оленою Фараоновою. Під час бесіди  було обговорено теми про виникнення нових субкультур серед молоді та які наслідки участі у них.
15 Березня, 2023 р., 16:18
Для забезпечення належного рівня благоустрою та безпеки населення під час відвідування кладовищ, КП «Ямпільське» та працівники селищної ради з 15.03.2023 розпочали роботи з видалення небажаної парослі та обрізку сухих гілок на кладовищі по вул. Травнева.
15 Березня, 2023 р., 14:15
З метою посилення контролю за збереженням життя та здоров'я вихованців та працівників, попередження надзвичайних ситуацій у закладі, згідно з планом роботи Штабу безпеки, сьогодні, 15 березня 2023 року, у Ямпільському дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Малятко» Ямпільської селищної ради проведено зустріч із провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шосткинського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Олегом Посоховим з питання уникнення ураження вибухонебезпечними предметами. Працівники закладу дізналися, як потрібно діяти у разі виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Старша медична сестра закладу Вікторія Димарчук провела практичне заняття з надання першої домедичної допомоги.
14 Березня, 2023 р., 15:37
До комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради у рамках проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», надійшла благодійна допомога для працівників та підопічних установи у вигляді засобів домедичної допомоги і гігієни від благодійної організації «Благодійний Фонд «Карітас Харків».
14 Березня, 2023 р., 15:29
      До Ямпільської селищної ради від Громадської організації «Добрі зміни» (керівник Дворецький Василь Васильович – волонтер від Благодійного Міжнародного фонду «Христос + відповідь») надійшла гуманітарна допомога у вигляді  дитячого харчування від 6 місяців та памперси ( № 1 -3шт., № 3 -3 шт., № 7- 6шт. ).
13 Березня, 2023 р., 09:30
12 березня 2023 року в м. Кролевець відбулися змагання з волейболу.
08 Березня, 2023 р., 08:05

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь