Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності

20 Травня, 2021 р., 17:08
Проєкт покликаний сприяти сталому відновленню рівня життя населення України, яке зазнало негативних наслідків пандемії COVID-19, зокрема через розширення економічних можливостей жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для покращення матеріального становища жінок. Проєкт впроваджуватиметься у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.
20 Травня, 2021 р., 16:45
  Мова йде про Великописарівську, Зноб-Новгородську, Липоводолинську, Недригайлівську, Охтирську, Путивльську, Тростянецьку та Ямпільську громади
20 Травня, 2021 р., 16:39
Оголошення про проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2022 році. Для участі у конкурсному відборі заявники мають подати документи, визначені Порядком підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого наказом Мінрегіону України від 24.04.2015 №80 (зі змінами).
20 Травня, 2021 р., 16:36
Мета створення дайжесту – можливість пошуку додаткових ресурсів на реалізацію проектів та ідей. Більше 35 корисних можливостей для сталого соціального, економічного, екологічного та іншого розвитку територіальних громад Сумської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь