Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності

01 Вересня, 2021 р., 14:29
Постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 2021р. № 886 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь, яка набрала чинності з 20.08.2021.
05 Липня, 2021 р., 13:36
Постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107» передбачено часткове відшкодування вартості закуплених для подальшого відтворення племінних тварин, а саме: телиць, нетелів, корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності, свинок та кнурців, вівцематок, баранів, ярок, козематок, цапів, кізочок, цапків, бджолиних пакетів, бджолиних маток, сперми бугаїв і кнурів та ембріонів великої рогатої худоби, які мають племінну (генетичну) цінність.
05 Липня, 2021 р., 13:30
Постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2021 року № 517 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107» передбачені зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції за напрямом «Спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї».
01 Червня, 2021 р., 10:53
Ямпільською селищною радою подано офіційне клопотання до Міністерства цифрової трансформації України на отримання фінансування у рамках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості.
20 Травня, 2021 р., 17:08
Проєкт покликаний сприяти сталому відновленню рівня життя населення України, яке зазнало негативних наслідків пандемії COVID-19, зокрема через розширення економічних можливостей жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для покращення матеріального становища жінок. Проєкт впроваджуватиметься у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь