Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, молоді та спорту

25 Травня, 2023 р., 09:05
Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді у співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Щаслива лапа» у 2023 році проведено VІ Всеукраїнський конкурс творчих робіт дітей «Гуманне ставлення до тварин», метою якого є популяризація та пропедевтика гуманного ставлення до тварин у суспільстві, насамперед серед учнівської молоді.
24 Травня, 2023 р., 08:54
  З метою екологічного виховання дітей та учнівської молоді, залучення їх до вирішення екологічних проблем у 2023 році у закладах позашкільної освіти проходив обласний етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета». Вихованці Ямпільської станції юних натуралістів гуртка «Юні квітникарі» Клипа Микола та Левченко Богдана (керівник Адаменко К.Ю.) презентували результати природоохоронної діяльності за напрямом «Практична природоохоронна робота» та нагороджені грамотами комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю за зайняте ІІІ місце. Миколо та Богдано, вітаємо з перемогою! Успіхів у подальших дослідженнях та конкурсах!
18 Травня, 2023 р., 13:50
   З метою відродження духовності, підтримки художньої творчості дітей та молоді, розвитку в них національної та екологічної свідомості, патріотизму до 10 травня 2023 року проходив Міжнародний багатожанровий Х онлайн фестиваль творчості «Квіткове вбрання планети Земля».
18 Травня, 2023 р., 13:42
З метою формування екологічної культури особистості, залучення учнівської молоді до роботи з покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну територій навчальних закладів з 09 до 11 травня 2023 року проходив фінальний етап Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна» у змішаному форматі (очно, дистанційно).
12 Квітня, 2023 р., 08:27
На базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у онлайн форматі пройшов  обласний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я”.
04 Квітня, 2023 р., 09:25
З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами вокального мистецтва, залучення їх до процесу збереження надбань національної культурної спадщини, удосконалення виконавської майстерності учнівської молоді, вихованців і керівників гуртків, творчих об’єднань вокального мистецтва закладів загальної середньої, позашкільної освіти 30, 31 березня 2023 року в заочному форматі було проведено обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «художнє виконавство» – «Співуча веселка», який вже багато років поспіль є одним з головних вокальних конкурсів обласного рівня.
20 Березня, 2023 р., 16:01
19 березня 2023 року в смт Вороніж відбулися змагання з волейболу.
07 Березня, 2023 р., 15:55
Весна вже зустрічає нас своїми теплими обіймами, відлигами і першим співом пташок. А ми згадуємо чарівні зимові свята, завдяки отриманим підсумкам та нагородам ІІІ Міжнародного дистанційного багатожанрового конкурсу "MERRY CHRISTMAS", який проходив у січні цього року.
07 Березня, 2023 р., 11:54
З метою формування національної самосвідомості, відновлення історичної справедливості, належного вшанування подвигу народних бардів – кобзарів, знищених на початку ХХ століття, виховання наполегливості у роботі та любові до української народної творчості за ініціативи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України у січні-лютому організовано та проведено Всеукраїнський бліц-конкурс «Український орнамент Перемоги».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь