Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, молоді та спорту

06 Березня, 2023 р., 11:55
Terra Science and Education і Національним центром «Мала академія наук України» проведено національний конкурс екологічних проєктів «Олімпіада геніїв України» у номінаціях «Наука», «Робототехніка», «Бізнес», «Креативне письмо», «Мистецтво», «Музика» чи «Короткометражний фільм». Учасникам олімпіади необхідно було вибрати цікаву для себе тему, провести дослідження, створити розробку, програму, винахід чи навіть витвір мистецтва та презентувати його журі. Єдина вимога — проєкт мав бути екологічного спрямування.
01 Березня, 2023 р., 10:22
Незважаючи на непросту ситуацію в країні, постійний стрес, педагоги Ямпільської громади не сидять склавши руки. Вони не лише вчать дітей, допомагають Збройним Силам України, але й постійно підвищують свою фахову майстерність.
24 Лютого, 2023 р., 15:12
Відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради у рамках реалізації проєкту «Цифровий актив України» компаній «HP» та «Microsoft», за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC – Education) отримав у Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 23 сучасних ноутбуки.
24 Лютого, 2023 р., 09:44
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді провів традиційний щорічний Всеукраїнський конкурс «Новорічна композиція» (з 20 грудня 2022 року по 25 січня 2023 року).
24 Лютого, 2023 р., 09:31
Важливим напрямком у роботі педагогів комунального закладу Ямпільська станція юних натуралістів Ямпільської селищної ради є залучення вихованців до участі в масових заходах різного організаційного рівня. Вихованці закладу є постійними учасниками та переможцями Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів.
05 Січня, 2023 р., 09:44
Інформаційне повідомлення
03 Січня, 2023 р., 15:17
Проводиться набір дітей в комунальний заклад Ямпільська дитячо-юнацька спортивна школ Ямпільської селищної ради, секція «Футбол».
26 Вересня, 2022 р., 13:20
Шановні працівники дошкільної освіти!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь