Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, молоді та спорту

29 Вересня, 2023 р., 08:52
09 Вересня, 2023 р., 18:32
  9 вересня 2023 року відбувся волейбольний  турнір Ямпільської  громади присвячений Дню фізичної культури та спорту України.
31 Серпня, 2023 р., 11:19
З метою відродження духовності, зміцнення культурних традицій, виявлення та підтримки обдарованої молоді, надання їй можливості реалізувати свій творчий потенціал, духовного зростання особистості, розвитку в них національної та екологічної свідомості, патріотизму у липні 2023 року було проведено міжнародний багатожанровий ХІІ онлайн фестиваль творчості «Обдарована дитина – це майбутнє України».
30 Серпня, 2023 р., 11:37
24 серпня пройшов шаховий oнлайн турнір "Independent". Турнір було організовано з метою обєднання юних шахістів Сумщини у цей важливий день, довести, що ми одна велика родина. Також до турніру доєднались та довели свою підтримку одні з найсильніших шахістів Ірландії, серед них чемпіони країни до 8 років та до 10 років. Загалом у турнірі взяло участь понад 50 учасників. Підсумки турніру наступні: 1 місце - Нікіта Нечитайло, 13 років (м. Буча), 2 місце - Михайло Лемешенко,12 років (м. Суми), 3 місце - Махід Самара, 15 років (Тростянець). Найкращий результат серед дівчат показала  Вікторія Сергійко (вихованка ДЮСШ Ямпільської селищної ради). Кращі результати у своїх вікових категоріях показали: до 8 років - Мulukutla Ayaash (Бланчерстаун, Ірландія), до 10 років - Роман Черняков (м. Глухів), до12 років- Verlekar Vivaan (Ірландія). Усі призери і переможці були нагороджені грошовими винагородами. Дякуємо всім за участь, за єдність та розуміння! Слава Україні!!!
12 Серпня, 2023 р., 19:47
Цього тижня у Ямпільській  громаді стартували спортивні турніри до Дня молоді.
11 Серпня, 2023 р., 13:43
   Сімейний квест — це весело і яскраво, позитивно і незабутньо! Саме такий квест "Дружна родина - єдина Україна!" організували працівники Ямпільського Центру дитячої та юнацької творчості за підтримки ГО « Планета мистецтв» для тих, хто цінує кожну хвилину з рідними.
10 Серпня, 2023 р., 10:34
   Продовжуємо тиждень творчих активностей до українського дня молоді у Ямпільському Центрі дитячої та юнацької творчості. Батьки разом із дітьми відвідали соціальну майстерню «Good art». Це - унікальний простір спілкування, обміну досвідом, нових знайомств і гуртування навколо спільних ідей, змістовна взаємодія двох поколінь.
17 Липня, 2023 р., 08:27
Традиційно кожного року з червня для дітей розпочиналась літня оздоровчо-відпочинкова кампанія. Сотні тисяч дітей за кошти державного і місцевих бюджетів відпочивали в оздоровчих закладах, загартовувалися, набиралися позитивних емоцій перед початком навчального року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь