Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

05 Вересня, 2023 р., 17:04
Висловлюємо Дитячому Фонду слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги, за те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей!
04 Вересня, 2023 р., 11:53
Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП) у співпраці з Міністерством соціальної політики України та Пенсійним фондом України розпочала перерахування додаткових грошових виплат пенсіонерам у регіонах, які найбільше постраждали від війни
04 Вересня, 2023 р., 09:19
ОГОЛОШЕННЯ
04 Вересня, 2023 р., 09:09
01 Вересня, 2023 р., 13:23
На цьому тижні 138 родин Ямпільської громади отримали гуманітарну допомогу у  вигляді гігієнічних наборів, яка надійшла від UNIСEF. Видача  допомоги здійснювалась сім’ям з дітьми, а саме:
31 Серпня, 2023 р., 11:19
З метою відродження духовності, зміцнення культурних традицій, виявлення та підтримки обдарованої молоді, надання їй можливості реалізувати свій творчий потенціал, духовного зростання особистості, розвитку в них національної та екологічної свідомості, патріотизму у липні 2023 року було проведено міжнародний багатожанровий ХІІ онлайн фестиваль творчості «Обдарована дитина – це майбутнє України».
30 Серпня, 2023 р., 11:37
24 серпня пройшов шаховий oнлайн турнір "Independent". Турнір було організовано з метою обєднання юних шахістів Сумщини у цей важливий день, довести, що ми одна велика родина. Також до турніру доєднались та довели свою підтримку одні з найсильніших шахістів Ірландії, серед них чемпіони країни до 8 років та до 10 років. Загалом у турнірі взяло участь понад 50 учасників. Підсумки турніру наступні: 1 місце - Нікіта Нечитайло, 13 років (м. Буча), 2 місце - Михайло Лемешенко,12 років (м. Суми), 3 місце - Махід Самара, 15 років (Тростянець). Найкращий результат серед дівчат показала  Вікторія Сергійко (вихованка ДЮСШ Ямпільської селищної ради). Кращі результати у своїх вікових категоріях показали: до 8 років - Мulukutla Ayaash (Бланчерстаун, Ірландія), до 10 років - Роман Черняков (м. Глухів), до12 років- Verlekar Vivaan (Ірландія). Усі призери і переможці були нагороджені грошовими винагородами. Дякуємо всім за участь, за єдність та розуміння! Слава Україні!!!
29 Серпня, 2023 р., 13:49
   29 серпня в Ямпільській громаді селищний голова Ольга ГУБАР спільно з родинами загиблих вшанували пам’ять наших земляків Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь