Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

23 Серпня, 2023 р., 16:51
Сьогодні в Ямпільській селищній територіальній громаді  святкували  День Прапора та День Незалежності України.
23 Серпня, 2023 р., 09:13
23 Серпня, 2023 р., 09:05
Вже більше ніж три десятиліття ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави.  Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася  віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.
18 Серпня, 2023 р., 08:56
     Припиніть безжально знищувати екосистему України!🌾🐇 Майже 8 тисяч га згорілої землі, тисячі заживо спалених диких тварин, колосальні матеріальні збитки, задіяні значні людські та технічні ресурси. Такими є наслідки безглуздого спалювання сухостою з початку року. У 90% випадків причина виникнення пожеж в екосистемах — людська недбалість. Деякі господарі бездумно випалюють суху траву, чагарники та сміття. Невже вам байдуже, що гинуть тварини та птахи, згорають їхні кладки яєць? Із випалених місць пернаті летять вже назавжди. А якщо пожежа була масштабною – територія стає непридатною для життя будь-якої живності. Щодня рятувальники ДСНС гасять до сотні таких пожеж. У 2023 вже ліквідовано майже 10 тисяч загорань у екосистемах і на відкритих територіях. 🔥В Україні триває пожежонебезпечний період! Вітри роблять ситуацію ще небезпечнішою. Будь-яке необережне поводження з вогнем — недопалок, кинутий у лісі, парку, або ж із вікна авто — може спричинити масштабну пожежу. Бережіть рідну землю, нашу унікальну флору і фауну!
18 Серпня, 2023 р., 08:51
     Уважність та обережність надважливі, особливо коли мова йде про мінну небезпеку! На деокупованих територіях України ворог залишив велику кількість вибухонебезпечних предметів, що можуть призвести до жахливих травм, втрати кінцівок і навіть загибелі. Більшість мін встановлені приховано, тому їх рідко можна побачити. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, сапери ДСНС знищили 413 609 вибухонебезпечних предметів. Очищено територію — 914 кв. км. За даними Мінреінтеграції, за вищевказаний період від ВНП загинуло 211 людей, поранено — 456. ❗Дотримуйтеся правил мінної безпеки. Попереджайте дітей про небезпеку, яку несуть ВНП, щоб уникнути ризику.
18 Серпня, 2023 р., 08:36
21 - 22 серпня, синоптики прогнозують на переважній території Сумської області високу пожежну небезпеку – 4-го класу

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь