Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

11 Липня, 2017 р., 18:55
11 липня відбулося   виїзне засідання в селищі Привокзальне. У його роботі взяли участь селищний голова Н.М. Цибулько, заступник селищного голови Кучернос Ю.В., секретар селищної ради Ісаєнко Т.М., депутат селищної ради Фесенко І.В. та 21 мешканець населеного пункту.
11 Липня, 2017 р., 18:54
З 10 липня розпочалися роботи по будівництву шахтового колодязя в селищі Привокзальне. У цьому населеному пункті, на лівій частині селища відсутнє централізоване і децентралізоване водопостачання. Мешканці багато років страждають від відсутності води. Деякі спромоглися встановити в особистому господарстві колонки, але це не під силу кожному. Стурбованість викликає й те, що вода розташована на великій глибині, під час буріння свердловин заглиблювались на 40-65 метрів. За роботу взявся ПП Турнуєв М.В. зареєстрований в м.Охтирка. Інші підприємці відмовилися виконувати роботи, так як селищна рада сплачує кошти в безготівковому розрахунку.
10 Липня, 2017 р., 19:45
Завершений капітальний ремонт шатрового даху будинку 1 по вул. Ботанічна в смт Ямпіль. Нагадуємо, що зазначений будинок введений в експлуатацію в 70-х роках 20 століття, а термін експлуатації шатрової покрівлі становить 30 років. Вартість будівельно-монтажних робіт склала 283 482 грн., витрати за здійснення технічного нагляду – 4500 грн., вартість проектних робіт – 5000 грн., а експертиза проектної документації – 1050 грн. Капітальний ремонт виконувало ПП «Ямпіль-Буд» (керівник П.М. Мошта).
29 Червня, 2017 р., 19:22
28 червня 2017 року Україна відзначала державне свято – День Конституції України. Основний Закон України досяг повноліття!
27 Червня, 2017 р., 21:32
27 червня 2017 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання виконкому Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь 6 із 7 членів виконавчого комітету. На засіданні заслухали голову громадського формування з охорони громадського порядку  і державного кордону «Північ» С.М. Беспалого про роботу формування,  інформацію спеціаліста І категорії Кривущенко О.О. про організацію та проведену роботу щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території ради. Члени виконкому прийняли рішення про реєстрацію змін до колективного договору між адміністрацією і трудовими колективами  ДАП «Ямпільський агролісгосп»,  Ямпільською райдержадміністрацією та  Ямпільського районного центру зайнятості,  реєстрацією колективного договору між адміністрацією   та трудовим колективом Ямпільського територіального центру надання соціальних послуг. Заслухали і затвердили заходи щодо підготовки закладів до роботи в осінньо-зимовий період, затвердили проектно-кошторисні документації капітального ремонту водопровідно-каналізаційної мережі в будинку 33 по вул. Спасо-Преображенська та  приміщень харчоблоку і пральні в ДНЗ ясла-садок «Малятко». Також заслухали громадянку Міроненко С.В. щодо  неналежного виконання нею батьківських обов’язків.
22 Червня, 2017 р., 21:15
22 червня – є днем скорботи і вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні. У цей день вдячні мешканці селища зібралися біля меморіалу загиблим воїнам-землякам, щоб вшанувати пам'ять полеглих у горнилі війни. На мітингу з нагоди цієї події виступили селищний голова Н.М. Цибулько та голова ветеранської організації П.Г. Могила. Хвилиною мовчання вшанували подвиг  захисників, які спочивають вічним сном. Корзини з живими квітами установили до підніжжя пам’ятника на знак глибокої вдячності від громадян за  мирне життя. Не забули відзначити у своїх виступах  промовці і  нинішніх захисників України. І звичайно ж усім побажали миру і спокою, що є найголовнішим для кожного у житті.
20 Червня, 2017 р., 16:20
20 червня 2017 року розпочалися роботи по ремонту козирка над входом у 5 під’їзд будинку 29 по вул. Спасо-Преображенській. Даний вхід перебував у аварійному стані вже декілька років. На виконання звернення громадян із цього підїзду, було поставлене завдання ТОВ» Водолій-БС» відремонтувати вхідний козирок, щоб уникнути нещасних випадків.
20 Червня, 2017 р., 16:20
На днях завершаться роботи по капітальному  ремонту тротуару по вул. Соборна. На площі 910 м2 укладена бруківка сірого кольору. Залишилися роботи щодо укладення поребриків довкола дерев, які ростуть на тротуарі. Будівельні роботи виконувало ТОВ «АТРІА ГРУП». Квадратний метр робіт  по установленню бортових каменів, укладення бруківки, готування щебню складає 380 грн. (з матеріалами). Ще один відрізок  в селищі Ямпіль порадує мешканців, які щоденно проходять по ньому, придасть гарного настрою і почуттів
15 Червня, 2017 р., 17:53
15.06.2017 року, на прохання мешканців буд. 49 вул. Незалежна  була встановлена споруда, на якій мешканці матимуть змогу здійснювати вибивання килимів.
14 Червня, 2017 р., 10:45
13.06.2017 року з допомогою пожежної машини було здійснено відкачування води із шахтового колодязя по вул. Лугова. Згідно лабораторних досліджень якість води у цьому колодязі не в повній мірі відповідає санітарним нормам, але така картина з якістю води вбачається, майже, у кожному колодязі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь