Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

07 Березня, 2017 р., 16:25
Напередодні Міжнародного жіночого дня до Ямпільської селищної ради  надійшли подарунки з листівками – привітаннями від народного депутата України А.Л. Деркача. Протягом 6, 7 березня працівники селищної ради привітали п’ятдесят одну жінку – учасника війни, матерів – героїнь, учителів – відмінників освіти України.
07 Березня, 2017 р., 16:24
28 лютого 2017 року у приміщенні Ямпільської селищної ради відбулося друге засідання виконавчого комітету . На порядку денному були заслухані питання щодо виконання селищного бюджету та програми соціально-економічного розвитку за 2016 рік, надання допомоги на поховання, накладання адміністративного стягнення за втрату паспортів на 3 громадян, реєстрації 2-х колективних договорів та присвоєння поштової адреси житловому будинку в селищі Привокзальне.
25 Лютого, 2017 р., 15:28
25.02.2017 року на центральній площі селища Ямпіль відбулося народне селищне свято „Проводи Зими”. У ході святкового дійства мешканці і гості селища були не тільки глядачами , а й активними учасниками розваг. Працівники районного центру культури та дозвілля підготували і показали цікаву розважальну програму з запальними піснями та веселими конкурсами. Для наймолодших мешканців селища працівники ДНЗ ясла-садок „Малятко” підготували і провели окремі цікаві конкурси. Кожного переможця конкурсу, як і дорослого так і малечу, було нагороджено призами. У ході свята була розіграна безпрограшна лотерея та проведені три  аукціони „Кіт у мішку”. В цей день для всіх бажаючих працювала польова кухня, де кухарі із ДНЗ „Малятко” безкоштовно частували смачним кулішем та  гарячим компотом. За гроші можна було придбати соковитий шашлик і рум’яні млинці. За давньою традицією, з метою швидкого приходу Весни на площі було спалене опудало Зими.
24 Лютого, 2017 р., 18:00
24.02.2017 року в Ямпільській селищній раді були проведені підсумки щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування виконавчого апарату селищної ради,  покладених на них обов’язків та завдань за 2016 рік.
24 Лютого, 2017 р., 17:38
24 лютого 2017 року на вулиці Шевченка, неподалік приміщення початкової школи Ямпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів  №1, Ямпільською селищною радою були установлені з обох боків нові знаки дорожнього руху „Діти” та „Пішохідний перехід”. Також установлений дорожній знак „Пішохідний перехід” по вулиці Шкільна, який невідомі особи взимку викрали.
20 Лютого, 2017 р., 17:55
15 сесія 7 скликання
17 Лютого, 2017 р., 16:36
У кінці січня 2017 року до Ямпільської селищної ради звернулись мешканці  ІІ під’їзду будинку №16 по вулиці Заводська з проханням відремонтувати козирок над входом у під’їзд, надавши фотографії аварійного стану козирка. Ямпільська селищна рада замовила матеріали для козирка, а експлуатуюча організація ТОВ „Водолій-БС”, після морозних днів , установила новий козирок над входом у під’їзд.
16 Лютого, 2017 р., 12:52
У ці зимові морозні дні Ямпільською селищною радою , спільно з депутатами селищної ради здійснюється моніторинг проживання одиноких літніх людей на території 9-ти населених пунктів ради. Де комісійно, а де лише представниками селищної ради перевіряється температура в приміщеннях громадян, забезпечення паливом, умови їх проживання. У разі виявлення скрутних умов проживання, складаються акти, надається посильна допомога. Ямпільською селищною радою  уже завезено по машині обрізків від депутата селищної ради Бондаря Олександра Єгоровича громадянам Радіній Л.А. (смт Ямпіль) і Щербак Г.С. (с.Імшана), а Манжос Є.О від депутата селищної ради Шинкаренка С.О.
13 Лютого, 2017 р., 16:04
13.02.2017 року  у Ямпільській селищній раді відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, планування, ринкових відносин, управління комунальною власністю, прийняття актів регуляторної політики за участю селищного голови Цибулько Н.М., головного бухгалтера селищної ради Рубан Н.М., спеціаліста І категорії Чайки Л.С.
23 Січня, 2017 р., 16:03
Протягом січня 2017 року Ямпільською селищною радою були проведені заходи щодо очищення вулиць,  провулків, тротуарів і алей комунального значення у 9 населених пунктах. Для виконання цих робіт у смт Ямпіль були укладені договори з ТОВ „Водолій-БС” та Глухівським райавтодором. У с.Імшана чищенням доріг комунальної власності займалася ПП Петракова В.І., у с.Ольгине, Прудище, Ростов – депутат селищної ради, ФОП Бондар О.Є., у с.Привокзальне (за домовленістю) – Фесенко В.В.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь