Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

19 Травня, 2022 р., 11:44
Вишиванка - це особлива національна традиція українців, це наш національний оберіг, який символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість та зв’язок багатьох поколінь.
19 Травня, 2022 р., 08:11
18 Травня, 2022 р., 16:47
18 травня 2022 року в Ямпільському краєзнавчому музеї відбулася презентація фотовиставки «З лиця води не пити» за матеріалами етнографічного проєкту «Ямпільщина. Жива традиція. Пори року», який був започаткований у лютому 2022 року.  Мета проєкту – вивчення та популяризація традиційної культури сіверського регіону, показ своєрідної природи поліської землі. Партнерами нового етнопроєкту виступили центр культури і дозвілля, Ямпільська публічна бібліотека, Ямпільська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 при підтримці Ямпільської селищної ради. В результаті творчого пошуку було сформовано фотообрази жіночих та дівочих типажів Ямпільщини сторічної давнини в різні пори року, які створили моделі – жительки Ямпільської громади.
18 Травня, 2022 р., 09:15
День пам'яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня.
16 Травня, 2022 р., 16:51
16 травня службою у справах дітей Ямпільської селищної ради спільно із ювенальним поліцейським Шосткинського РУП було проведено рейд „Діти вулиці” в с. Шатрище та с. Білиця. Під час рейду були обстежені сім’ї з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, опікунів, піклувальників та знаходяться під контролем служби у справах дітей. Проведена відповідна превентивна робота з батьками щодо належного виконання своїх батьківських обов’язків. 13 сім’ям, у яких виховується 29 дітей, і які були відвідані, роздано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь