Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

27 Червня, 2020 р., 12:08
26 червня визначили переможця з технічного обслуговування внутрішньо-будинкових електромереж і електрощитових та освітлення місць загального користування в буд. 4 по вул. 75-ої Гвардійської дивізії. На конкурс пропозиція надійшла лише від одного учасника – ТОВ «Водолій-БС», яке і визнане переможцем із надання послуги. Ямпільська селищна рада укладе договір з переможцем терміном на 1 рік, так як у конкурсі брав участь один учасник.
27 Червня, 2020 р., 12:07
На 26 червня електронний майданчик назначив конкурс з визначення виконавця робіт із землеустрою щодо розробки проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва закладів торгівлі з допоміжними будівлями та спорудами в смт Ямпіль по вул. Спасо-Преображенська. До участі в конкурсі надано 1 заяву, згідно законодавства тендер не відбувся. Ямпільська селищна рада повторно подала документи на тендер.
25 Червня, 2020 р., 18:38
24 червня 2020 р. були відремонтовані споруди на дитячому майданчику біля будинку 6 по вул. Ботанічна та установлена пісочниця.
25 Червня, 2020 р., 18:37
24 червня 2020 року у селищній раді заслухали звіт дільничного офіцера поліції Ямпільського відділення поліції, старшого лейтенанта поліції Хомутова Максима Павловича.
23 Червня, 2020 р., 20:32
23 червня 2020 року, за допомогою трактора, на Красному Куті були проведені роботи по знищенню шкідливої рослини – борщевика. Ця рослина завезена була як кормова культура, а нині розсіялася і несе загрозу здоров’ю мешканців. Косити вручну її дуже небезпечно – косар може отримати опіки, - тому залучили техніку, водій якої добре справився з поставленим завданням. Після «скошення» трави, плануємо ще полити територію розчином, який стримує ріст бур’янів.
22 Червня, 2020 р., 18:01
22 червня День скорботи і вшанування пам’яті жертв, Другої світової війни - найкривавіший глобальний конфлікт, у ході якої загинуло, за різними  оцінками, від 50 до 85  мільйонів людей.
21 Червня, 2020 р., 19:11
20 червня 2020 року, в центрі смт Ямпіль, за підтримки селищної ради, на ігровому полі відбувся селищний турнір з волейболу, присвячений пам’яті наших земляків, любителів – спортсменів О. Сергійка та І. Сергеєнка. У селищному турнірі взяли участь 6 команд із району (Ямпіль, Дружба, Свеса, Воздвиженське).
19 Червня, 2020 р., 21:59
18 червня 2020 року відбулося 9 засідання тендерного комітету Ямпільської селищної ради. На порядку денному розглядалось питання затвердження оголошення і тендерної документації з проведення відкритих торгів по предмету закупівель «Будівництво мережі водопостачання індивідуальних житлових будинків по вул. Миру, Кооперативна в смт Ямпіль Ямпільського району Сумської області».
15 Червня, 2020 р., 18:42
15 червня відбулося засідання 45 сесії 7 скликання Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь 14 депутатів селищної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ю. Кучернос, спеціаліст І категорії Л. Чайка та генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» В. Сахошко.
15 Червня, 2020 р., 18:41
12 червня 2020 року відбулося 8 засідання тендерного комітету Ямпільської селищної ради, на якому розглядалось питання проведення відкритих торгів по закупівлі послуг на об’єкті «Будівництво мережі водопостачання індивідуальних житлових будинків по вул. Шкільна в смт Ямпіль Ямпільського району Сумської області». Аукціон не відбувся, у зв’язку з подачею на конкурс менше двох пропозицій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь