Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

12 Березня, 2020 р., 13:45
Після березневих вихідних введене в експлуатацію зовнішнє освітлення ще 5 вулиць смт Ямпіль: Зелена, Лісна, Дачна, Спасо-Преображенська (від школи №2 і до кінця вулиці) і Коцюбинського Михайла (права сторона).
10 Березня, 2020 р., 14:54
З 10 березня розпочаті підготовчі роботи з установлення нового дитячого майданчика: демонтується старий дитячий майданчик, який знаходиться біля хокейної площадки.
10 Березня, 2020 р., 14:53
08 Березня в  Імшанському сільському клубі  відбулися святкові заходи з нагоди жіночого свята.
04 Березня, 2020 р., 21:57
З 28 лютого 2020 року проводилися роботи з капітального ремонту водопровідної мережі з вулиці Спасо-Преображенська на вулицю 75-ої Гвардійської дивізії. У ході робіт замінено 200 метрів труби діаметром 75, установлені муфти, задвижка Батерфляй. Капітальний ремонт на цій ділянці водопровідної мережі планували здійснити влітку, але виникла аварійна ситуація і довелося терміново виконувати ремонт. Труби доставили з Харкова. Проблемою було й те, що необхідно укласти трубу не пошкодивши асфальтне полотно дороги по вулиці Бондарівка. На сьогоднішній день постачання води відновлене. Але залишаються ще проблеми зі старими трубами на вул. 75-ої Гвардійської дивізії до «Агролісгоспу», які теж потребують термінової заміни. Так як Ямпільська селищна рада в цьому році буде здійснювати будівництво водопроводу на вулиці Травнева, Миру, Кооперативна, то заміну труб по вулиці 75-ої Гвардійської дивізії необхідно виконати у поточному році, щоб не було перебоїв і аварійних ситуацій на цій ділянці. Замінити необхідно ще 300 м труб.
01 Березня, 2020 р., 23:46
У перший день весни в смт Ямпіль проведені народні гуляння, які знаменували закінчення масляного тижня, початку великого посту.  Об 11 годині, на пішохідній зоні , біля селищної сцени, розпочалося святкове дійство. Працівники Ямпільського районного центру культури та дозвілля підготували концерт для мешканців селища і навколишніх сіл. За підтримки підприємців селища, селищна рада підготувала безпрограшну лоторею, традиційні конкурси «Кіт в мішку», «Силачі» та «Влучний стрілець». На жаль, активність присутніх була низькою, в основному виручали діти.
26 Лютого, 2020 р., 16:24
25 лютого відбулося засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення побутових відходів на території Ямпільської селищної ради. У роботі комісії взяли участь 5 із 7 членів комісії.
25 Лютого, 2020 р., 21:59
25  лютого 2020 року відбулося друге засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь  5 із 7 членів виконкому, дільничний офіцер поліції Максим Хомутов, головний бухгалтер селищної ради Олена Соломко, спеціаліст І категорії Олена Кривущенко. На розгляд виконкому винесені 9 питань, які розглянули протягом 1 години. Члени виконкому прийняли рішення «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів» та затвердили склад комісії, умови конкурсу , конкурсну документацію із визначення виконавця послуг із збирання та вивезення побутових відходів.
24 Лютого, 2020 р., 22:32
З 16 лютого 2020 року введене в експлуатацію зовнішнє освітлення вул. Залізнична в с-щі Привокзальне. За виконані роботи із селищного бюджету використані кошти в сумі 132000,00 грн.
20 Лютого, 2020 р., 19:31
Протягом трьох днів працівники Ямпільської селищної ради проводять роботи на місці колишньої сільгоспхімії з вирубки кущів. Після того, як порослі і кущі будуть вирубані, весною плануємо розчистити територію. Наразі двірники прибирають сміття, яке скидають мешканці прилеглих вулиць.
19 Лютого, 2020 р., 20:13
19 лютого 2020 р. селищний голова Цибулько Н.М. здійснила виїзд у  с-ще Привокзальне на зустріч з мешканцями. На зустріч прибули 7 чоловік. Для них селищний голова повідомила, що всі вулиці селища за 2019 рік вже освітлені, що дає змогу безпечному пересуванню в нічний час доби. Капітальний ремонт освітлення обійшовся селищній раді в суму 130011,00 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь