Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

18 Лютого, 2020 р., 17:57
18 лютого 2020 року відбулося засідання 43 сесії 7 скликання Ямпільської селищної ради. У роботі сесії взяли участь 12 депутатів селищної ради, заступник селищного голови Юрій Кучернос, головний бухгалтер селищної ради Олена Соломко та спеціаліст І категорії (землевпорядник) Лариса Чайка. На порядку денному значилося 63 питання, із них 52 – земельні.
17 Лютого, 2020 р., 19:55
16 лютого у спортзалі Ямпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися змагання з волейболу серед команд м. Дружба, смт Свеса і Ямпіль. Цього разу команда Ямполя отримала поразку, програвши командам суперників. Але гра була дуже цікава, запальна і наші хлопці показали себе гідними суперниками. Травма на полі одного з кращих гравців ямпільської команди і стала причиною поразки: наші посіли ІІІ сходинку.
15 Лютого, 2020 р., 15:37
15 лютого 2020 року – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та чергова річниця виведення військ з Афганістану. Нині у 31-у річницю тієї незабутньої події, ми віддаємо данину поваги й мужності , відваги та героїзму воїнів-афганців, які виконували непросту місію в чужій країні. Вони стали взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні ООС. Вони, як ніхто, знають справжню ціну війни та миру, і як ніхто, усвідомлюють свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь.
10 Лютого, 2020 р., 18:09
10 лютого 2020 року в селищній раді проведена тематична нарада з нагоди вшанування пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів і чергової річниці виведення військ з Афганістану. Селищний голова Наталія Цибулько зробила наголос на тому, що на території Ямпільської селищної ради похований орденоносець Сергій Ошомок, знаходиться і пам’ятний знак «Поле воїна-інтернаціоналіста С. Ошомка». Тому ми повинні пам’ятати тих, хто поклав своє молоде життя у чужій війні і не забувати, що поруч з нами, на території ради проживають ще 16 воїнів-інтернаціоналістів, яких щороку Ямпільська селищна рада вітає з черговою річницею виведення військ з Афганістану.
07 Лютого, 2020 р., 19:56
7 лютого 2020 року в селищній раді проведене щорічне оцінювання працівників Ямпільської селищної ради. Цього року оцінюванню підлягли 8 працівників селищної ради. За результатами оцінювання – усі працівники відповідають займаній посаді, зі своїми обов’язками справляються на оцінку «добре».
03 Лютого, 2020 р., 18:18
01-02 лютого, на замовлення Ямпільської селищної ради, працівники філії «Глухівський РЕМ» здійснили заміну 29 лампочок у ліхтарях вуличного освітлення в населених пунктах смт Ямпіль, с-ще Пивокзальне та с.Прудище.
29 Січня, 2020 р., 19:07
29 січня 2020 року Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько взяла участь у роботі колегії Ямпільської райдержадміністрації.
28 Січня, 2020 р., 19:06
27 січня 2020 року комісія, створена розпорядженням селищного голови здійснила виїзд в с. Ростов. Метою комісії була перевірка фактів, викладених у колективному зверненні мешканців села. Жителі скаржилися на негативну ситуацію, яка склалася в населеному пункті з тих пір як почав свою діяльність з виробництва деревного вугілля гр. М. Нагадуємо, що у 1995 році отриманий державний акт на право постійного користування землею в с. Ростов загальною площею 1,25 га для будівництва виробничих приміщень сільськогосподарським кооперативом «Імпульс». У зверненні від 54 мешканців зазначено, що від діяльності підприємця у них «погіршується здоров’я, загострюються хронічні захворювання». Їдкий дим негативно впливає і на наймолодших мешканців села, спричиняючи сильний кашель, нудоту, головні болі.
28 Січня, 2020 р., 19:06
28  січня 2020 року відбулося перше засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь 7 членів виконкому . На розгляд виконкому винесені 11 питань. Найбільше часу забрало обговорення питання про коригування тарифів на послуги з водопостачання і водовідведення. Здійснення коригування тарифів відбулося у зв’язку зі збільшенням рівня мінімальної заробітної плати, цін на електроенергію та будівельно-ремонтні матеріали. З часу подачі ТОВ «Водолій-БС» пакету документів на розгляд виконкому , комісія з перевірки розрахунків економічного обґрунтування двічі провела засідання і надала виконавчому комітету висновок, що розрахунки проведені правильно. Члени виконкому прийняли рішення про введення в дію скоригованих тарифів з 01.02.2020 року. Ще на засіданні були заслухані інформації інспектора поліції Петра Поліщука і спеціаліста І категорії Кривущенко Олени про стан роботи щодо профілактики злочинності на території Ямпільської селищної ради, інспектора апарату управління Миколи Горлова про надання послуг з державної реєстрації місця проживання та зняття з місця проживання у 2019 році, секретаря Ямпільської селищної ради Тетяни Ісаєнко про підсумки роботи зі зверненнями громадян у 2019 році, селищного голови Наталії Цибулько про стан виконавської дисципліни у 2019 році та стан виконання програми соціального та економічного розвитку Ямпільської територіальної громади за 2019 рік і головного бухгалтера Олени Соломко про стан виконання селищного бюджету за 2019 р.
27 Січня, 2020 р., 14:41
27 січня 2020 року Ямпільська селищна рада здійснила заміну перегорілих ламп у антивандальних ліхтарях, які встановлені у парку б-р Ювілейний та у сквері Партизанської слави. Зіпсовані ліхтарі селищна рада відправляла в м. Харків для заміни світильників. Доставка в обидві сторони, ремонт /заміна здійснювалися за рахунок ТОВ ТПК «Сігнус», яке і доставляло нам ліхтарі у 2016 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь