Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

17 Грудня, 2019 р., 18:45
17 грудня на центральну площу з Олінського лісництва була установлена лісова красуня висотою 7 м. Для її установки був задіяний кран з «Агролісгоспу». Обійшлася лісова гостя селищній раді, разом з двома меншими «сестричками» в суму 2690 грн. Ямпільська селищна рада вдячна директору «Агролісгоспу» Котлярову Олексію Федоровичу за виділену спецтехніку.
16 Грудня, 2019 р., 17:58
У середині грудня, за сприяння гарної осінньої погоди, була встановлена огорожа на полігоні для складування твердих побутових відходів. Для огорожі полігону Ямпільська селищна рада придбала 150 метрів сітки «рабиця» на загальну суму 4000,00грн.. Стовпчики надав приватний підприємець Тарануха Евгеній.
16 Грудня, 2019 р., 15:49
16 грудня 2019 року , на замовлення Ямпільської селищної ради, працівники філії «Глухівський РЕМ» здійснювали роботи по формуванню крон старих аварійних дерев по вулиці Соборна , біля будинків №4 та №6.
16 Грудня, 2019 р., 15:49
Для проведення новорічних свят Ямпільська селищна рада  придбала надувних ,майже по 2 метри, новорічних героїв-Діда Мороза та Снігуроньку, які  у вечірній і нічний час будуть підсвічуватися. За фігури сплачені кошти в сумі 4 300,00 гривень. Допомогу в придбанні казкових героїв надало ТОВ «ТПК «Агроінвест+», за що селищна рада вдячна їм за підтримку і порозуміння.
16 Грудня, 2019 р., 15:48
У грудні місяці завершені роботи з капітального ремонту зовнішнього освітлення в с-щі Привокзальне Ямпільського району Сумської області на вулицях Лісова та  Дмитріївська. Проєкт виготовлений і відповідає діючим нормативним документам. Ним передбачено влаштування зовнішнього вуличного освітлення світлодіодними лампами з кріпленням по існуючих опорах від КТП -308 з метою надійного функціонування освітлення вулично-шляхової мережі селища та створення умов повноцінного і безпечного життя, праці і відпочинку мешканців. У ході робіт  до існуючих ліхтарів додано ще  9 світильників  на висоті 6,0 м від землі. З метою економії коштів селищного бюджету, встановлений сучасний високоефективний електронний лічильник активної електроенергії.
13 Грудня, 2019 р., 18:44
13 грудня 2019 року в Олінському лісгоспі працівниками селищної ради була обрана лісова красуня, яка майже місяць прикрашатиме центральну площу селища. Доставлять ялинку 17.12.2019 року.
10 Грудня, 2019 р., 18:18
10 грудня, на стовбурі дуба  встановлена металева споруда «Лелеки». Конструкцію, на замовлення селищної ради, виготовив місцевий умілець Кириченко В.М., який протягом місяця дбайливо виковував лелек.
10 Грудня, 2019 р., 18:17
10 грудня проведені навчання депутатів і працівників Ямпільської селищної ради з питань. Навчання проводили працівники Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» в рамках програми:«Навчання працездатного населення сільської місцевості»
09 Грудня, 2019 р., 15:20
У період з 04 по 06 грудня працівники ФОП Кетрушка А.П. з м.Полтава здійснювали будівельно-монтажні роботи по відновленню зовнішнього освітлення в смт Ямпіль на вулицях Лісна, Дачна, Зелена, Нова, Спасо-Преображенська та М. Коцюбинського. Для перших 2-х вулиць – Лісна, Дачна – електроматеріали придбані селищною радою були раніше, решту, для інших вулиць доставляли полтавчани. Всього установлено 41 ліхтар.
06 Грудня, 2019 р., 18:40
06.12.2019 року з нагоди Дня Збройних Сил України Ямпільська селищна рада взяла участь в урочистих заходах, які проходили в Будинку рад. Селищний голова Наталія Цибулько долучилася до привітань наших воїнів-захисників. Двом учасникам АТО Лисенку Євгенію та Зубашевському Геннадію – вручені подяки з подарунками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь