Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Ямпільської селищної ради

01 Січня, 2020 р., 19:40
           У Імшанському сільському клубі, в передноворічний день  завідуючою  Світланою Бардаковою проведено святковий захід «З передзвоном на поріг вже ступає Новий рік !». На свято прибуло багато  мешканців села . У святково прибраному залі лунали веселі пісні, жарти . Новорічні поздоровлення усі приймали від казкових героїв. Присутні активно брали участь у конкурсах і розвагах.
01 Січня, 2020 р., 17:47
30 грудня в Прудищенському обєкті дозвілевої роботи відбулася конкурсно-розважальна програма «Зустрічаємо Новий рік у колі» для дорослих мешканців села. На святковому заході цікаві розваги і конкурси проводили казкові герої. Привітання прозвучали  і від Діда Мороза . Учасники отримували призи і солодощі.
29 Грудня, 2019 р., 18:30
29 грудня в Прудищенському об’єкті дозвілевої роботи відбулося новорічне свято для діточок, яке організувала і провела завідуюча Ірина Фесенко. Молодших мешканців села та їх батьків привітали Дід Мороз та Снігуронька. Діти читали вірші, співали пісень та водили хороводи з казковими героями. Розважала всіх баба Яга.  Дід Мороз щедро пригощав солодощами діточок за їх веселі пісні та розваги.
26 Грудня, 2019 р., 21:11
У грудні місяці працівниками ТОВ «Водолій-БС» установлені 4 пожежні гідранти, придбані Ямпільською селищною радою - на вул. Спасо-Преображенська, 52, вул. Неплюєва і 2 -  на вул. Ботанічна.
26 Грудня, 2019 р., 21:11
26 грудня працівники Ямпільської селищної ради здійснили ремонт дерев’яного містка на Красному Куті: установили поручні для безпечного проходу по містку та набили планки в тих місцях, де  вони вже прогнили.
24 Грудня, 2019 р., 17:56
24 грудня відбулося засідання останньої в цьому році сесії Ямпільської селищної ради. У її роботі взяли участь 13 депутатів, заступник селищного голови Юрій Кучернос, головний бухгалтер Олена Соломко , завідуючі ДНЗ ясла-садок «Малятко» Юлія Мерцалова та ДНЗ «Золотий ключик» Любов Шарякова, спеціаліст І категорії (землевпорядник) Лариса Чайка.
24 Грудня, 2019 р., 17:55
24  грудня 2019 року відбулося 13 засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь 4 члени виконкому та спеціаліст І категорії Олена  Кривущенко . На розгляд виконкому винесені 5 питань. Головним було питання по розгляду Програми соціального та економічного розвитку Ямпільської територіальної громади на 2020 рік. З інформацією про запобігання бездоглядності неповнолітніх на території ради ознайомила присутніх Олена Кривущенко. Також Олена Олексіївна доповіла про проведену роботу щодо громадянки Б., яка неналежним чином виконує батьківські обов’язки і внесла пропозицію про доцільність позбавлення її таких прав. Члени виконавчого комітету визначили об’єкти по громадським роботам у наступному році та затвердили план роботи виконкому на І квартал 2020 року.
23 Грудня, 2019 р., 18:06
У грудні РК «Слобожанщина» з м. Шостка виготовило 1334 номерних знаків на будинки для населених пунктів Ямпільської селищної ради. Таблички обійшлися бюджету  селищної ради в суму 25000 грн. Виготовлені вони на композитній основі синього кольору. Номерні знаки – білі.
22 Грудня, 2019 р., 18:31
У Імшанському сільському клубі відбулася конкурсно-розважальна програма «По Україні з краю в край іде Святий Миколай». На цьому заході були присутні як діти, так і дорослі. Святий Миколай привітав малюків зі святом  і вручив солодощі.
20 Грудня, 2019 р., 15:57
У три кімнати (2 групи і музичний зал) ДНЗ ясла-садок «Малятко» був закуплений лінолеум на загальну суму 40000,00 грн., який укладатимуть влітку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь